Certificering

Of het nu gaat om de levering en plaatsing van een nieuwe stoomketel, het huren van een ketel of het onderhoud uitvoeren aan uw stoomketel, Kuiper & Zonen beschikt over alle verplichte en benodigede certificeringen om dit in goede banen te leiden. Ook bij de productie van uw stoomketel wordt voldaan aan alles eisen. Onze stoomketel wordt namelijk geproduceerd volgens de nieuwste ontwerpcodes P.E.D. en hierdoor geleverd met CE-markering. 

Our certificates

Kuiper en Zonen b.v. is certified according to the following standards, among others:

  • VCA** (Dutch certificate for safety, health and environment)
  • ISO 9001-2015 (quality)
  • SCIOS (certificatieregeling voor het uitvoeren van onderhoud en inspecties aan stookinstallaties)
  • Lloyd’s erkend revisiebedrijf (revisie appendages en veiligheden inclusief keur volgens blad T0103 toestellen onder druk)
  • Herwaarmerken volgens NEN-EN 10204 (overnemen van markeringen van materialen – producten van metaal)

 

De directie onderschrijft het belang van deze certificeringen middels de beleidsverklaring met betrekking tot kwaliteit, arbo en milieu.

KAM-beleid →

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Het belang van innovatie

Kuiper & Zonen hecht veel waarde aan innovatie. We zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Juist de de allround kennis en kunde vormt het kloppend hart van Kuiper en Zonen. Niet voor niets hebben het volledige pakket van fabricage, revisie, verhuur, levering, onderhoud en montage van stoomketels en ketelappendages onder één dak.

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

onze laatste projecten