Huurketel

Wij kunnen snel een huurketel uit voorraad leveren. Bijvoorbeeld als uw eigen installatie is uitgevallen of omdat er tijdelijk extra capaciteit nodig is bij een verhuizing. Ook als overbrugging tijdens een keuringsperiode kan een huurketel uitkomst bieden. We garanderen u snelle service, levering door ons eigen transport en vakbekwame technici.

Kiezen voor een stoomketel van Kuiper en Zonen

Een stoomketel huren van Kuiper en Zonen is een verstandige keuze. Als internationaal opererend familiebedrijf bent u verzekerd van vakmanschap en jarenlange ervaring. Door onze samenwerking met de Duitse ketelfabrikant Viesmann sinds 2003 is kwaliteit van de producten gewaarborgd, terwijl wij zorgen voor passende engineering en uitvoering.

Onderhoud stoomketel

Naast de levering van een nieuwe industriële stoomketel of de levering van een huurketel staan wij ook graag tot uw dienst bij het onderhoud van uw ketel. Misschien heeft u juist een tijdelijke huurketel van Kuiper en Zonen omdat het tijd is voor de tweejaarlijkse keuringsperiode van uw stoomketels. Dit is van groot belang om uw stoomketels in optimale conditie te houden. Gemiddeld bedraagt de keuring van een ketel twee dagen. Heeft u een kleinere stoomketel, dan is het mogelijk om de keuring binnen een dag af te ronden.

Levering stoomketel uit voorraad

Wij kunnen de stoomketels, verwarmingsketels, heetwaterketels, rookgaskoelers en ontgassers voor verhuur direct uit voorraad leveren. We hebben standaard ketels van 16 megawatt per stuk in ons assortiment, daarmee hebben we hoge capaciteit leverbaar voor bijvoorbeeld stadsverwarming.

  • Stoomketels van 0,5 – 25 ton per unit en drukken tot 25 barg
  • Warmwaterketels van 170 kW tot 16 MW
  • Heetwaterketels van 785 kW tot 16 MW

Wilt u meer informatie over de huurketel of heeft u gewoon vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Waarom kiest u voor Kuiper en Zonen?

  • Professioneel stoomketelbedrijf sinds 1918.
  • Familiebedrijf pur sang.
  • Puur vakmanschap en indrukwekkende innovatie.
  • Allround kennis en kunde.
  • Alles onder één dak: het volledige pakket van fabricage, revisie, verhuur, levering, onderhoud en montage van stoomketels en ketelappendages.

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

onze laatste projecten