Over ons

Kuiper en Zonen is een internationaal opererend familiebedrijf met ervaring sinds 1918. We leveren, verhuren en onderhouden complete industriële stoomketelinstallaties.

Liefde voor technologie

Met liefde voor techniek, in het bijzonder de stoomketeltechniek, is de grondlegger van familiebedrijf Kuiper en Zonen in 1918 begonnen met de verkoop en revisie van industriële stoomketelinstallaties. Met gepaste trots kunnen wij ons hét oudste stoomketelbedrijf van Nederland noemen. Opererend vanuit het centraal gelegen Ede streeft de vierde generatie, nog steeds met affiniteit voor techniek, naar een duurzame continuering van dit prachtige familiebedrijf.

 

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Samenwerking met ketelfabrikant Viessmann

Medio 2003 is Kuiper en Zonen een actieve samenwerking aangegaan met de Duitse ketelfabrikant Viessmann. Aangezien het leveren van nieuwe industriële stoomketelinstallaties een kernactiviteit van stoomketelbedrijf Kuiper en Zonen is. De samenwerking leidt tot synergie doordat beide partijen doen waar ze goed in zijn. Viessmann levert kwalitatief hoogwaardige producten, terwijl Kuiper en Zonen zorgt voor de passende engineering en uitvoering.

Kuiper en Zonen ketelverhuur

Tijdens een keuring, een eventuele reparatie of een tijdelijke verhoging van uw stoomproductie kunt u gebruik maken van een van onze huurketels. Ons grote aanbod aan huurunits en het beheer van eigen transport en technici, zorgt ervoor dat we binnen een zeer kort tijdsbestek een bedrijfsklare stoomketelinstallatie bij u kunnen opleveren. Hierdoor kunnen we dure productiestilstanden tot een minimum redureren.

Onderhoud stoomketel

Naast de verkoop en verhuur richt Kuiper en Zonen zich ook op het onderhoud van stoomketelinstallaties: van branderonderhoud tot aan het keuringsgereed maken van uw ketel. Kuiper en Zonen beschikt over een team van goed opgeleide en vakbekwame technici die het volledige scala aan onderhoudswerkzaamheden beheersen.

 

 

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

onze laatste projecten