Goede doelen

Kuiper en Zonen ondersteunt diverse goede doelen, om onze maatschappelijke betrokkenheid op een zo breed mogelijke manier uit te dragen.
Kuiper en Zonen staat midden in de samenleving en laat dit graag zien door een aantal belangrijke goede doelen te ondersteunen. Op dit moment steunt Kuiper en Zonen de volgende goede doelen:
  • Alpe-d’huZes / KWF Kankerbestrijding
  • Stichting Friends on Ice

We ondersteunen deze goede doelen om onze maatschappelijke betrokkenheid zo breed mogelijk uit te dragen. Het is de strijd tegen kanker die we graag op diverse manieren ondersteunen. We dragen graag bij aan de geweldige initiatieven die er zowel landelijk als over de grens worden georganiseerd.

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Klik dan op een van de goede doelen. Uiteraard vertellen we u daarnaast natuurlijk graag meer over onze betrokkenheid en nodigen we u uit uw steun te bieden aan deze fantastische organisaties, die de strijd tegen kanker op een uitstekende manier vormgeven.

 

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

onze laatste projecten