Onderhoud ketelinstallaties

Kuiper en Zonen richt zich, naast de verkoop en verhuur van ketelinstallaties, ook op het onderhoud van uw stoomketelheetwaterketelverwarmingsketelontgasser en rookgaskoeler.  Naast het reguliere onderhoud, behoort ook de begeleiding van uw ketelkeuring en het preventief uitvoeren van branderonderhoud tot ons dienstenpakket. Wij zijn SCIOS gecertificeerd en kunnen dus niet alleen het onderhoud en de inspecties aan uw brander uitvoeren, maar zullen dit ook officieel afmelden waarna u een certificaat van goedkeuring ontvangt. 

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in ketelonderhoud en revisie van bijbehorende appendages. Uw stoomketel is bij ons dus in goede handen.

Onderhoudscontract

Uw stoomketel te allen tijde in topconditie houden? Informeer naar ons onderhoudscontract. Elke twee jaar is het van belang onderhoud uit te laten voeren aan uw ketel. Het onderhoud van een grote ketel kan twee dagen duren. Mocht dit voor u het geval zijn, dan kunnen wij een huurketel leveren zodat het productieproces gewoon door kan gaan. Het onderhoudscontract stemmen we af op uw situatie en uw specifieke wensen.

Tijdig onderhoud voorkomt ongewenste stilstand van uw installatie. Het afsluiten van een onderhoudscontract bij Kuiper & Zonen heeft nog meer voordelen.

Bekijk alle voordelen

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Ketelkeuring

Tijdens een ketelkeuring keuren wij ketels en druklichamen met een werkdruk hoger dan 0,5 barg. Het is verplicht om dit uit te laten voeren door een bevoegde notified body (NL-CBI). Een voorbeeld is het keuringsorgaan Lloyd’s. Kuiper & Zonen begeleiden de keuringsinspecteur. Daarnaast reviseren wij de appendages en veiligheden. Na keuring zorgen wij voor de opbouw van de stoomketel en zorgen dat deze weer werkt als wij uw bedrijf of instelling verlaten. Afhankelijk van de grootte van uw ketel duurt de keuring een dag of twee dagen. Bij een grote ketel kan de keuring ook binnen een dag worden afgerond als er een complete wisselset appendages wordt aangeschaft.

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

onze laatste projecten