Onderdelen uit voorraad

Wij hebben een groot assortiment onderdelen op voorraad voor het reviseren en repareren van alle voorkomende stoomketels, warm- en heetwaterketels. Met een grote voorraad van de veel voorkomende onderdelen en gecertificeerd personeel voor revisies en onderhoud, kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn. Zoekt u een bepaald onderdeel, neem dan snel contact met ons op!

Losse onderdelen onderhoudswerkzaamheden

Al in 1918 is Kuiper en Zonen begonnen met de verkoop en revisie van industriële stoomketelinstallaties. Naast levering van nieuwe of gebruikte stoomketels, kunt u ons ook voor het onderhoud inschakelen. Wij beheersen de onderhoudswerkzaamheden van uw ketel tot in de puntjes. Daartoe beschikken wij over verschillende losse onderdelen voor uw ketels zoals appendages, pakkingen en drukbussen. Heeft uw stoomketel onverhoopt een defect dan kan ons personeel snel ter plaatse zijn om uw stoomketel te repareren.

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Ketelassortiment

Heeft u interesse in het aanschaffen van een nieuwe stoomketel? Afhankelijk van uw branche en uw eisen aan de ketel adviseren wij de stoomketel voor uw situatie. Van lage druk ketel tot en met verbeterd rendement ketel, bekijk ons gehele ketelassortiment.

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

onze laatste projecten