Alpe d’HuZes

Kuiper en Zonen laat haar maatschappelijke betrokkenheid graag blijken uit de donaties aan goede doelen, zoals Alpe d’HuZes.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklommen: een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. Sinds de start in 2006 is jaar na jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald, iets waar we graag ons steentje aan bijdragen.

Johan Coenen

“Ik ben 53 jaar en door het enthousiasme voor mijn actie van het team van Kuiper en Zonen ben ik gevraagd mee te werken aan de opening van het nieuwe bedrijfspand. Ik zal middels mijn trainingen mijn uiterste best doen deze opdracht te kunnen volbrengen en heb daar alle vertrouwen in. Echter mijn pijn op die ene dag zal nooit de pijn kunnen overtreffen die kanker patiënten dag-na-dag moeten ondergaan.“

Kuiper en Zonen heeft als wens dat haar relaties hun bijdrage voor de opening aan Alpe d’HuZes doneren. Verder konden de genodigden op de openingsavond zelf, uiteraard tegen een vergoeding, een stukje de berg op fietsen. Ook deze opbrengst gaat naar dit prachtige doel, zodat we samen een zo sterk mogelijke vuist kunnen maken.

Deze actie heeft in totaal maar liefst € 7.000,00 euro opgebracht.

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

onze laatste projecten