Elektrisch werkvoorbereider

Kuiper en Zonen B.V. is het oudste stoomketelbedrijf van Nederland. Trots leveren, installeren en onderhouden wij al ruim 100 jaar Stoomketels en zijn we ook al jaren wereldwijd actief. Kuiper en Zonen is een echt familie bedrijf, informeel met korte (communicatie) lijnen. We werken hard, maar we houden ons ook graag bezig met leuke uitjes en feestjes, samen hardlopen (voor de sportieveling 😉). Kortom een gezellig ‘klein’ bedrijf.

Kom jij bij ons werken?

Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar; 

Elektrisch Werkvoorbereider

32-38 uur

Binnen de functie als elektrisch werkvoorbereider ben je met veel afwisselende werkzaamheden bezig. Vanuit de verkoopafdeling wordt er een project overgedragen die je van begin tot eind elektrisch gaat begeleiden.

De elektrische appendages moeten geselecteerd worden en de inkoop geregeld. Vervolgens ga je de schakelkast ontwerpen met Eplan om daarna de software te schrijven met Siemens Tia-Portal.

Volgende stap in het project is het testen van je product hier in de werkplaats en waar nodig laatste puntjes op de i zetten bij klanten op locatie. Bij onze buitenlandse klanten gaat dit vooral via een remote verbinding wanneer een engineer op locatie is.

Op de afdeling zijn we constant bezig met verbeteren. Doel hierbij is dat we onze werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunnen doen. Maar ook willen we natuurlijk onze technologie optimaliseren en met de tijd meegroeien. Hierbij hoort ook wanneer er wel iets mis gaat we er samen voor zorgen dat dit een volgende keer niet meer gebeurd en we hier dus oplossingen voor bedenken.

Wat zoeken wij;

We zoeken een echte teamplayer die nauwkeurig, proactief, resultaatgericht, stressbestendig en ambitieus is om een echte allrounder te worden op deze afdeling.

Functie-eisen:

  • MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur HBO Elektrotechniek, Industriële Automatisering of Technische Informatica)
  • Kennis op het gebied van: Siemens Tia-Portal en/of Eplan, en vastberaden om de ander te leren
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Bereid werkzaamheden bij klanten uit te voeren en/of op te nemen

 

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de elektrotechniek?

Reageer dan direct! Neem voor meer informatie contact op met Michel Kuiper of Robbert van Oostenbruggen (elektrisch werkvoorbereider) via 0318-632092.

Je sollicitatie kan je schriftelijk richten aan info@kuiperzn.nl

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

onze laatste projecten