Friends on ice

Kuiper en Zonen ondersteunt Stichting Friends on Ice, zodat we maximaal maatschappelijk betrokken bij kunnen dragen aan prachtige goede doelen.

Jaarlijks wordt er door Stichting Friends on Ice in het Openluchttheater van Ede een prachtige kunstijsbaan geplaatst van 600 m2, met een grand café, koek en zopie, poffertjeskraam en friettent. Stichting Friends on Ice heeft als primair doel om voor alle inwoners, jong en oud, van de Gemeente Ede en omstreken een sportief evenement te organiseren, waarbij iedereen de schaatsen uit het vet kan halen en genieten van oud-Hollandse gezelligheid!

De Stichting heeft geen commerciële doeleinden. Men zal, bij een winstgevende exploitatie, financieel bijdragen aan projecten van de Stichting Vrienden Ziekenhuis Gelderse Vallei, projecten die niet voor overheidssubsidie in aanmerking komen. Op die manier ondersteunen we diverse projecten waar het geld hard nodig is.

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

onze laatste projecten