DutchEnglishGerman

Huurtips

Kuiper en Zonen verhuurt warmwater-, heetwater- en stoomketels. Kies voor snelheid van handelen, kennis, ervaring en een vaste prijs voor de ketelhuur. Wilt u een warmwater-, heetwater- of stoomketel huren? Dan wilt u de zekerheid van een probleemloze huurperiode. Wij geven u vijf redenen waarom Kuiper Ketelverhuur u deze zekerheid biedt.

1. U bent snel weer operationeel

Kuiper Ketelverhuur heeft alle kennis en expertise in huis voor een zorgeloze huurperiode. Wij plaatsen de juiste ketel binnen korte tijd op locatie, zodat uw proces snel weer operationeel is. Dankzij onze eigen installatiedienst en vrachtwagen zijn we afhankelijk bent van derden. Ook de benodigde onderdelen voor een passende aansluiting op uw systeem liggen altijd op voorraad, in ons zeer complete magazijn.

2. Geen verrassingen in de ketelhuurprijs

Wij leveren complete units die ALTIJD voorzien zijn van een waterontharder en chemicaliëndosering. Een unit niet kan functioneren zonder deze onderdelen, waardoor wij vinden dat ze onderdeel behoren te zijn van de aangeboden units. Ze zitten daarom al verwerkt in de huurprijs. Uiteraard is het onderhoud van de unit tijdens uw huurperiode in handen van Kuiper en Zonen. U kunt probleemloos doorwerken en komt tijdens de huurperiode niet voor verrassingen te staan.

3. Moderne huurvloot met een hoog rendement

Al onze huurketels voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en laatste stand van de techniek. U bent verzekerd van een huurketel die u de continuïteit biedt die u zoekt. Onze units zijn voorzien van PLC besturing. Hiermee kunnen wij inloggen op afstand en kunnen wij de ketel eventueel van afstand beheren als u vragen heeft of als onverhoopt een storing ontstaat. Een bijkomend voordeel van de PLC besturing is dat we trends kunnen meten en uw bestaande ketel kunnen optimaliseren, om het hoogst mogelijke rendement uit de huurketel te halen.

4. Groene en verantwoorde ketelhuur

Wij vinden uw en onze leefomgeving zeer belangrijk. Onze ketels zijn daarom uitgebreid getest, voorzien van alle keurmerken en voldoen aan elke regelgeving en milieueisen. Alle huurketel units voldoen aan de laatste BEMS regelgeving voor NOx uitstoot (gas <70mg en olie <120mg). De ketels voldoen uiteraard aan de PED 2014/68/EU eisen (richtlijn druksystemen). Kuiper en Zonen is VCA** gecertificeerd. Ook zijn al onze medewerkers in het bezit van een VCA certificaat zodat we veilig werken op uw locatie, wanneer we een huurketel plaatsen.

5. Ervaring en kennis

Kuiper Ketelverhuur is een onderdeel van Kuiper en Zonen uit Ede. Sinds 1918 hebben wij met vier generaties Kuiper onze expertise in ketels opgebouwd. Of het nu gaat om verhuur, onderhoud, reparatie, nieuwe ketels of revisieketels, bij Kuiper en Zonen is uw ketel of ketelhuur in vertrouwde handen.

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

Onze laatste projecten