Junior lasser/pijpfitter 38 uur per week (BBL mogelijk)

Junior lasser/pijpfitter (BBL mogelijk)
38 uur

In de functie van lasser/pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en monteren van leidingwerk en/of onderdelen daarvan. Deze werkzaamheden verricht je aan de hand van technische tekeningen, kennis en inzicht in de situatie en materialenkennis conform de gestelde specificaties. 

Je werkt samen met een ervaren senior Lasser/Pijpfitter. De werkzaamheden zijn veelal door het hele land waarbij het kan voorkomen dat je een aantal nachten in een hotel doorbrengt. De functie houdt tevens in dat het voorkomt dat je een aantal weken per jaar in het buitenland doorbrengt, dit kan overal zijn (veelal Afrika, Europa). Je werkt dan met een team aan een groot project. Een collegiale instelling vinden wij heel belangrijk, omdat je dan langere tijd op elkaar aangewezen bent.

Wij vragen:

  • Een teamplayer met een serieuze instelling en een leergierige houding. Je moet zelfstandig kunnen werken zodat het team op je kan rekenen
  • VCA is een pré
  • Opleiding pijpbewerking, of aantoonbaar/vergelijkbare pijpfitters ervaring is een pré
  • Lascertificaten voor Tig, elektrisch lassen van RVS en koolstof staal is een pré
  • Rijbewijs B

Waar ben je goed in?

  • Je kunt Isometrische en constructie tekeningen lezen en handmatig maken
  • Bankwerkzaamheden zoals buigen, zagen, richten
  • Constructies vervaardigen zoals trappen, bordessen, leuningen en leidingwerk
  • Vervaardigen van zowel vierkante als cilindrische vaten


Aanbod: een fulltime functie met veel afwisseling in een open, informele organisatie. Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Ben jij de vakman die wij zoeken en heb je ervaring / affiniteit met stoomketels? Reageer dan direct!

Ben jij de lasser/pijpfitter die wij zoeken? Reageer dan direcht! Neem voor meer informatie contact op met Michel Kuiper via 0318-632092 of stuur direct je sollicitatie naar info@kuiperzn.nl 

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

onze laatste projecten