Naverbrander

Wij kunnen uw naverbrander reviseren en afstellen. Daarbij beschikken we over een vloot huurketels, waarmee we eventuele productieverliezen kunnen opvangen.

Een naverbrander dient elke twee jaar door een daarvoor erkend bedrijf te worden gekeurd waarbij de naverbrander moet worden ontdaan van alle appendages. De naverbrander dient te worden gereviseerd en direct aansluitend dienen de appendages terug opgebouwd te worden en kan de ketel weer worden opgestookt.

Het enige wat u hoeft te doen is de gewenste datum aan ons door te geven en wij regelen de rest met de daartoe gecertificeerde instantie. We dragen zorg voor het keurklaar maken, begeleiden tijdens de keuring, opbouwen van alle appendages en aansluitend wordt de ketel door ons opgestookt en gecontroleerd op dichtheid en de juiste werking van alle beveiligingen. Voor het reviseren en afstellen van de naverbrander bezitten wij alle benodigde certificaten, als ISO9001/2000, alsmede hermerkingsbevoegdheid voor veiligheden, volgens T0103 Lloyds.

Productieverliezen zijn uiteraard niet wenselijk, wij verwijzen u daarom graag naar onze huurketels.

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

onze laatste projecten