Onderhoudscontract Basis

Met onderhoudscontract Basis voldoet u aan alle wettelijk verplichte keuringen tegen een aantrekkelijke prijzen én de voordelen van een Kuiper & Zn onderhoudscontract!
Wilt u zorgen dat de ketel aan alle wettelijke verplichtingen voldoet voor een gunstige prijs dan is Onderhoudscontract Basis de juiste keuze. Dit contract omvat een Periodiek Onderhoud, Periodieke Inspectie en de Ketelkeuring. Met dit contract zorgen wij er voor dat aan de wettelijke eisen wordt voldaan. U krijgt vooraf inzicht wanneer de keuringen plaats moeten vinden, en kunt ze direct inplannen op een geschikte dag. Belangrijk om te melden is dat we ook de eventuele Economiser en/of ontgasser meenemen in het onderhoud. Daarnaast is het altijd gunstiger om een onderhoudscontract af te sluiten in plaats van individuele afspraken te maken, omdat u anders de voordelen misloopt van een onderhoudscontract.

In het kort:

  • Periodiek Onderhoud ieder jaar
  • Periodieke Inspectie iedere vier jaar
  • Ketelkeuring iedere twee jaar
  • Alle voordelen van een Kuiper & Zn onderhoudscontract


De hierboven genoemde frequenties zijn ter indicatie. Neem voor een offerte op maat contact met ons op.

Stoomketel

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

onze laatste projecten