Stoomketel kopen

Een stoomketel kopen doet u bij Kuiper & Zonen. Wij leveren een nieuwe stoomketel uit eigen beheer, gebouwd naar eigen ontwerp in overleg met de klant. Liever een stoomketel huren? Ook dat is een mogelijkheid. We leveren en reviseren bestaande ketels en autoclaven voor allerlei productieprocessen, we verhuren ketelunits en verlenen u 24 uur per dag de beste service.

Voordelen stoomketel kopen bij Kuiper & Zonen

U profiteert van verschillende voordelen als u ervoor kiest een stoomketel te kopen bij Kuiper & Zonen. U bent verzekerd van vakmanschap en hoge kwaliteit. Onze stoomketel wordt geproduceerd volgens de nieuwste ontwerpcodes P.E.D. en hierdoor geleverd met CE-markering. Wij leveren zowel een nieuwe als gebruikte stoomketel en kunnen in eigen beheer een volledig turn key project bij u afleveren. Onze eigen vakmensen voeren de revisie, het transport, plaatsing en het leidingwerk uit. Wij zijn ook uw aangewezen partner voor het benodigde preventief onderhoud en de tweejaarlijkse ketelkeuringen.

Wilt u meer informatie onze stoomketel of heeft u gewoon vragen, neem gerust contact met ons op.

Onderhoud stoomketel

Het is belangrijk om uw stoomketel twee keer per jaar te laten keuren. Daarnaast zijn wij ook uw aangewezen partner voor het benodigde preventief onderhoud. Kuiper & Zonen is al jaren gespecialiseerd in ketelonderhoud en revisie van bijbehorende appendages. Uw stoomketel is dus in goede handen! Wilt u geen omkijken meer hebben naar uw stoomketel na oplevering? Informeer naar ons onderhoudscontract. Uiteraard zorgen wij voor een maatwerk pakket die aansluit op uw specifieke wensen.

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Soorten stoomketels

Van warmwaterketels, heetwaterketels, stoomketels onder lage of hoge druk of ontgassers, wij hebben een groot assortiment soorten stoomketels.

  • Een warmwaterketel wordt vaak gebruikt in openbare en commerciële gebouwen voor vloerverwarming of het verwarmen van de ruimte.
  • Een heetwaterketel ziet u vaak terug bij processen waarbij een aanvoertemperatuur van 120°C benodigd is. Denk aan industriebedrijven of afstandsverwarming-centrales voor woningen of bedrijven.
  • Een stoomketel onder lage druk heeft een druk onder de 0,5 barg en wordt veelal toegepast in de zorg en in bakkerijen.
  • Een stoomketel onder hoge druk zijn geschikt voor industrieën met een benodigde stoom temperatuur van meer dan 110ºC. Ze worden gebruikt voor het in gang zetten van stoomgedreven processen.
  • Een ontgasser van Kuiper en Zonen heeft als voordeel dat u niet alleen kosten bespaart, u hoeft ook minder chemicaliën toe te voegen aan uw bedrijfsproces. Ontgassers worden vaak gebruikt in de voedingsmiddelen industrie.

Al onze stoomketels zijn zeer betrouwbaar en zuinig in energieverbruik. Wilt u meer informatie of advies over een van onze stoomketels? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

onze laatste projecten