Stoominstallaties

Stoominstallaties bestaan voornamelijk uit een een stoomketel, voedingspompen en stoomleidingen. Bij Kuiper en Zonen is het mogelijk om een stoominstallatie zowel te huren als te kopen. 

Stoominstallatie huren

Bent u op zoek naar een tijdelijke stoominstallatie? Dan is het huren van een stoominstallatie een perfecte oplossing. Wij verhuren diverse ketelinstallaties voor wanneer u tijdelijk stoom of heet water nodig heeft. Ideaal voor wanneer uw eigen installatie uitgevallen is of u een overbrugging tijdens een keuringsperiode nodig hebt. Daarnaast biedt een stoominstallatie huren bij Kuiper en Zonen nog meer voordelen:

  • U bent snel weer operationeel;
  • Geen verrassing in de ketelhuurprijs;
  • Moderne huurvloot met hoog rendement;
  • Stoomketels, verwarmingsketels, heetwaterketels, rookgaskoelers en ontgassers direct uit voorraad leverbaar;
  • Wij adviseren u graag met onze kennis en ervaring.

Stoominstallatie kopen

Naast verhuur is het ook mogelijk om stoominstallaties te kopen bij Kuiper en Zonen. Onze stoominstallaties leveren we uit eigen beheer en zijn gebouwd naar eigen ontwerp. We gaan in overleg met de klant zodat de stoominstallatie helemaal naar wens gebouwd kan worden. 

Stoominstallatie onderhoud

Ook voor stoominstallatie onderhoud kunt u bij Kuiper en Zonen terecht. We leveren 24u per dag de beste service zodat uw stoominstallatie goed onderhouden is. Wilt u uw stoominstallatie of stoomketel laten keuren? Onze keuringsinspecteurs zorgen ervoor dat uw stoominstallatie er weer twee jaar tegenaan kan. Kleinere ketels kunnen we al binnen een dag gekeurd hebben. Grotere ketels vaak ook, wanneer een complete wisselset wordt aangeschaft. 

Waarom Kuiper en Zonen?

Wat in 1918 begon als kleine leverancier van machines en stoomketels is vandaag de dag dag uitgegroeid tot een groot familiebedrijf. Momenteel streeft de vierde generatie naar duurzame continuering van het oudste stoomketelbedrijf van Nederland. We opereren vanuit het centraal gelegen Ede maar zijn wereldwijd actief als betrouwbare partner en leverancier. 

Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Kuiper en Zonen is een familiebedrijf en beschikt over puur vakmanschap

Vrijblijvend advies op maat?

Ontvang vrijblijvend advies op maat van een van onze experts. Bel ons op 0318 – 63 20 92 of vul onderstaand formulier in.

Kuiper en Zonen Team

onze laatste projecten