het oudste stoomketelbedrijf van Nederland

Vrijblijvend advies op maat?

Vul het onderstaande formulier in of bel ons direct op 0318 – 63 20 92 en ontvang vrijblijvend advies van een van onze experts.

Vind hier uw ketel

Bij ons heeft u keuze uit een groot aantal verschillende stoomketels en aanverwante producten. Zoekt u een lage druk of hoge druk stoomketel? Heeft u een warmwaterketel nodig? U kunt ook een ketel huren.

Onderhoud van ketels

Kuiper en Zonen richt zich, naast de verkoop en verhuur van ketelinstallaties, ook op het onderhoud van uw stoomketel,  heetwaterketel, verwarmingsketel,  ontgasser en rookgaskoeler.

Direct een ketel huren?

Kuiper en Zonen richt zich, naast de verkoop en het onderhoud van ketelinstallaties, ook op de ketelverhuur. Zoekt u voor kortere of langere tijd een tijdelijke capaciteit voor stoom, warm of heet water? 

Werken bij kuiper en Zonen?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een hart voor techniek. Wil je werken bij het oudste en leukste ketelbedrijf van Nederland? Word je door stoom gedreven? Stuur een open sollicitatie.

Puur vakmanschap sinds 1918

Het oudste stoomketel familiebedrijf van Nederland

Onze projecten

Eneco Fallback II

Opnieuw heeft Kuiper en Zonen een cruciale rol vervuld voor Eneco, ditmaal na een brandincident bij AVR Rotterdam waarbij tienduizenden woningen zonder warmte dreigde te

Lees verder »

Onze partners

Over Kuiper en Zonen BV

Kuiper & Zonen is als oudste stoomketel leverancier van Nederland gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van een volledig assortiment aan stoomketels. Waar ons bedrijf ooit begon met het leveren van ketels in Nederland, zijn we inmiddels uitgegroeid tot grote speler met klanten verspreid over de hele wereld. Daarnaast ontzorgt Kuiper & Zonen al haar klanten, door het volledige onderhoud van de geleverde ketels op zich te nemen. 

Voordelen van Kuiper en Zonen BV

  • Oudste stoomketelbedrijf van Nederland
  • Wereldwijde levering
  • Volledig assortiment aan ketels
  • Voor verkoop, verhuur en onderhoud

Ketelkeuring

Kuiper en Zonen is hét adres voor de begeleiding van uw ketelkeuring. Het is verplicht om ketels en druklichamen met een werkdruk hoger dan 0,5 barg te laten keuren. Dit moet worden uitgevoerd door een daartoe bevoegde notified body (NL-CBI), zoals het keuringsorgaan Lloyd’s. Kuiper en Zonen zorgt voor de revisie van de appendages en veiligheden. Ook neemt Kuiper en Zonen de begeleiding van de keuringsinspecteur voor haar rekening.

Energiescan

Energiebesparing is een veel besproken onderwerp omdat het niet alleen financieel interessant is om kosten te besparen, maar het is ook minder belastend voor het milieu. Om u inzicht te geven in de mogelijke besparingen kan Kuiper en Zonen een Energiescan uitvoeren. Tijdens deze scan komt een adviseur van ons op locatie kijken wat de huidige situatie is. Op basis van zijn bevindingen wordt er een adviesrapport opgesteld waarin de mogelijke besparingen genoemd worden. Uit ervaring weten we dat de terugverdientijd over het algemeen erg kort is!